Altın Portakal Uluslararası Uzun Metraj Yarışması Jüri Başkanı Mahmoud Kalari oldu Altın Portakal Uluslararası Uzun Metraj Yarışması Jüri Başkanı Mahmoud Kalari oldu

Yeni sezonun ilk tanıtım videosu yayımlandı ve büyük ilgi gördü. Videoda yer alan, "Ya Fettah, ya Fettah, ya Fettah! Allah'ımıza hamdolsun Sultanım. Peygamber Efendimizin (sallallahu aleyhi ve sellem) müjdesine nail oldunuz. Bu kapıdan geçene kadar Sultan Mehmed idiniz. Şimdi çağlar ötesinde dahi anılacak Fatih oldunuz, hünkarım," sözleri izleyicileri heyecanlandırdı.

İlk sezonda Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Serdar Gökhan, Seçkin Özdemir ve Tuba Ünsal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı kadroya, ikinci sezonda Ghassan Massoud ve Luka Peroš gibi ünlü Hollywood yıldızları da katıldı. Ayrıca, yeni sezonda Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü, Ufuk Karaali, Osman Soykut ve Willma Elles gibi başarılı isimler de rol alacak.

Yönetmenliğini Selahaddin Sancaklı ve Yıldıray Yıldırım'ın üstlendiği dizi, izleyicileri tarihin en önemli dönemlerinden birine tanıklık etmeye davet ediyor. Çarpıcı sahneleri ve etkileyici oyuncu performanslarıyla bu sezon da büyük beğeni toplaması bekleniyor. 

Editör: Elvan Mert