Tokat'ta Pazar Yerlerinde "Tartıda Kontrol" Dönemi Başladı Tokat'ta Pazar Yerlerinde "Tartıda Kontrol" Dönemi Başladı

Dünyaca ünlü Bulgar medyum Baba Vanga, 1996 yılında hayatını kaybetmesine rağmen kehanetleriyle konuşulmaya devam ediyor. Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen Baba Vanga, geleceğe dair yaptığı çarpıcı tahminlerle dikkat çekiyor. Özellikle 2025 yılı için öne sürdüğü kehanetler, dünyanın ciddi bir çatışma ve kargaşa dönemine gireceğini işaret ediyor.

2025: Avrupa İçin Zorlu Bir Yıl

Baba Vanga'nın 2025 yılına dair kehanetleri arasında en çok dikkat çeken, Avrupa kıtasında büyük bir nüfus kaybına yol açacak olan iç çatışmalar. Vanga'ya göre, bu çatışmalar kıtanın büyük bir bölümünü harap edecek ve Avrupa'nın sosyal yapısı ciddi şekilde değişime uğrayacak. Bu öngörü, özellikle son yıllarda yaşanan siyasi ve ekonomik çalkantılar göz önüne alındığında, bir endişe kaynağı olarak değerlendiriliyor.

İnsanlığın Sonuna Giden Süreç

Vanga'nın zaman çizelgesine göre, 2025 yılındaki olaylar, insanlığın sonunu getirecek uzun bir sürecin başlangıcı. Medyum, 2025’te başlayacak olan sıkıntıların ilerleyen yıllarda hızla büyüyeceğini ve insanlığın yaşam koşullarını daha da zorlaştıracağını söylüyor. 2028 yılında Venüs’ü bir enerji kaynağı olarak keşfetmeye başlayacak olan insanoğlu, 2076'da ise dünya çapında komünizmin hakim olacağı bir döneme girecek.

Kozmik Olaylar ve Uzaylı Teması

Baba Vanga'nın kehanetlerinde kozmik olayların da önemli bir yeri var. 2130 yılında insanların uzaylılarla temas kuracağını öne süren Vanga, dünya dışı yaşamla yapılacak bu temasın, insanlığın geleceğini ciddi şekilde etkileyeceğini iddia ediyor. Hatta ilerleyen yüzyıllarda Mars'tan gelen bir medeniyetle dünya arasında savaş çıkacağını dahi söylüyor.

Kıyamet Kehaneti

Baba Vanga'nın en uçuk kehanetlerinden biri ise dünyanın sonuna dair. Vanga, dünyanın 5079 yılında sona ereceğini ve insanlığın bu tarihte kıyameti yaşayacağını iddia ediyor. Ancak, bu tarihe kadar insanlığın uzayda yaşam bulma ve farklı gezegenlere yerleşme gibi olağanüstü gelişmeler yaşayacağını da öngörüyor.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer