Halk TV muhabiri Ferit Demir’in aktardığı bilgilere göre, amca Salim Güran’ın aracında Narin’e ait yeni DNA izlerine rastlandı. Bu gelişme, soruşturmanın seyrini değiştirebilecek nitelikte.

Araçta Kriminal İnceleme Yapıldı

Demir’in paylaştığı detaylara göre, amca Salim Güran’ın aracında yapılan detaylı kriminal incelemede koltuklar sökülerek araç titizlikle arandı. Araçta Narin’e ait yeni DNA bulgularına ulaşılması, şüphelerin amca Güran üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu. Bu bulgular, Narin’in en son amcasının aracıyla bağlantılı olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

Tokat 1. Amatör Ligi’nde Gruplar ve Fikstür Belirlendi Tokat 1. Amatör Ligi’nde Gruplar ve Fikstür Belirlendi

Aile ile Görüşme Yapıldı

Soruşturmanın ilerleyişi sırasında aile de amca Salim Güran ile görüşme gerçekleştirdi. Diyarbakır halkı, kayıp Narin’i bulmak için adeta seferber olurken, şehirde artan kaygı ve endişe her geçen gün büyüyor. Çevredeki halk ve yetkililer, Narin’in bir an önce sağ salim bulunmasını umuyor.

Battaniyeye Sarılı ve Baygın Görüldü İddiası

Soruşturma kapsamında dikkat çeken bir diğer iddia ise bir benzin istasyonu çalışanının sosyal medyada yaptığı açıklamayla ortaya çıktı. Çalışan, Narin’in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın bir halde görüldüğünü iddia etti. Bu ifadeler soruşturmanın derinleşmesine neden olurken, bu iddia hakkında da incelemeler devam ediyor.

Amca Salim Güran, ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklu bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi