Tokat Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Çakar, Eski Bağkur Binasında bulunan makamına geçerek tebrikleri kabul etmeye başladı. İlk açıklamasını birliktelik çağrısı ile veren Başkan Çakar: "Kent Konseyleri katılımcı demokrasinin en güzel örneklerinden birisidir. Bu konseylerde kentin tüm insanları kendilerini ifade edebilir, kente dair tüm görüşlerini paylaşabilir. Kent Konseyini, "Kent’in Konseyi" yapabilmek amacıyla üstlendiğimiz bu sorumlulukta, kente değer katabilmek için tüm halkımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve kamu yönetimini birlikte çalışmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kuyumculardan altın iddia: Yıl sonunda bu rakama hazır olun! Kuyumculardan altın iddia: Yıl sonunda bu rakama hazır olun!

3 Temmuz 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen Tokat Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu sonrasında, tüm sivil toplum örgütleri ve kamu kurum temsilcileri tarafından oybirliğiyle seçilerek göreve başlayan yeni yönetim, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti.
Tokat Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Çakar’ın beraberinde yürütme kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde, genel kurulun icra edildiği gün yaptığı konuşmaya tekraren atıfta bulunan Başkan Yazıcıoğlu; konseyin, halkın talep ettiği hizmeti kendilerine çözüm önerileriyle birlikte getirecek önemli bir kurum olduğuna vurgu yaparak, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. 

Tokat Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Çakar, beraberinde Yürütme Kurulu Üyeleriyle birlikte, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan’ı ziyaret etti.

Tokat İl Özel İdaresi’nin, kent konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Genel Sekreter Ahmet Kayhan, yeni yönetimin birbirinden değerli isimlerden oluştuğu ifade ederek önümüzdeki süreçte şehrin ve bölgenin yararına atılacak her adımda konsey ve yönetiminin yanında olacaklarını söyledi. 
 

Editör: Elvan Mert