Karsu, bu özel anlarını sosyal medya hesabından paylaşarak, "En iyi arkadaşımla ve hayatımın aşkıyla evlendim! Düğünün planlanması neredeyse iki yıl sürdü. Konser ve iş arasında her şeyi kendimiz planlayıp tasarlayalım dedik! Yaratıcı süreç çok eğlenceliydi. Ancak gün yaklaştıkça hava durumu gök gürültülü ve yağmur bekleniyordu. Hayırlısıyla düğüne günler kala güneş bizim için parlamaya başladı. Aşkımızı kutlamak için tüm arkadaşlarımızın ve ailemizin bize katılması bize çok şanslıydı. Hatay, Türkiye’den gelen tüm aileye özel teşekkür ederiz!" ifadelerini kullandı.

Mehmet Şefin o hareketine binlerce tepki yağdı! Mehmet Şefin o hareketine binlerce tepki yağdı!

Ünlü piyanist ve besteci Karsu, 2022 yılında sevgilisi Mike Schrama’dan evlilik teklifi aldığını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde de bekarlığa veda partisi ve kına gecesi düzenleyen Karsu, "Mike kına gecesi istedi, bu yüzden kabul ettim. Ama yine de kendi bahçemde yapmayı ve ailemle birlikte kendi yemeklerimizi hazırlamayı istiyordum. Günlerce yemek pişirdik! Geriye dönüp baktığımda, masal gibi bir geceydi. Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi, Mike en sevdiğim şarkıyı Steven piyano çalarken benim için söyledi, sevgili ailem en harika Hatay yemeklerini yapmak için bana katıldı ve sabaha kadar dans ettik. Çok şanslıyım" diyerek Türk adet ve geleneklerine olan bağlılığını vurguladı.

Türkiye’ye olan sevgisini her seferinde dile getiren Karsu, düğününde de gelenekleri bozmayarak davul ve zurna eşliğinde evden çıktı. Mike Schrama ise eşi Karsu’yu gelinlikle görünce duygularını tutamayıp göz yaşlarına hakim olamadı. Çiftin düğünü, iki yıllık planlama sürecinin ardından gerçekleşti ve hem Hollandalı hem de Türk geleneklerinin harmanlandığı bu özel günde aileler ve yakın dostlar bir araya geldi.

Karsu ve Mike'ın bu mutlu gününde, Türkiye'den ve Hollanda'dan birçok misafir hazır bulundu. Çift, Türk ve Hollanda geleneklerini bir araya getirerek eşsiz bir düğün yaşadı. Davetliler, düğün boyunca dans edip eğlendi. Karsu, düğünle ilgili olarak, "Yaratıcı süreç çok eğlenceliydi. Tüm sevdiklerimizle birlikte bu özel günü kutlamak çok anlamlıydı" diyerek mutluluğunu paylaştı.

Muhabir: Esengül İşleroğlu