Haber: Mustafa Işık

Nesine TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 23 Elazığ Futbol Kulübü’nün başarılı kalecisi Akın Köroğlu, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a özel açıklamalarda bulundu. 5 Ekim Cumartesi günü Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacakları maç öncesinde duygularını paylaşan Köroğlu, Tokat’a yıllar sonra rakip olarak dönecek olmanın kendisi için farklı bir anlam taşıdığını ifade etti.Whatsapp Image 2024 10 01 At 13.46.22"Tokat Hep Özel Bir Yer Olmuştur"
Tokat’ta geçirdiği dönemleri hatırlayan Köroğlu, bu şehre olan bağlılığını dile getirdiği sözlerinde, "Yıllar sonra tekrar Tokat’a geleceğim, bu yüzden farklı duygular içerisindeyim. İlk geldiğimde İstanbulspor’lu Akın Köroğlu’ydum, ama ayrılırken Tokatspor’un bir parçası oldum. Tokat benim için hep özel bir yer olmuştur. Orada çok güzel anılarım ve dostluklarım var. Ayrılırken kötü bir şekilde ayrılmadım. Futbol ekmek parası için oynanan bir oyun. Bu hafta da elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve iyi bir maç çıkaracağız." dedi.

Sağlığı tehdit eden ürünler açıklandı: Tokat'tan 3 firma listeye girdi! Sağlığı tehdit eden ürünler açıklandı: Tokat'tan 3 firma listeye girdi!

888

"Taraftarlar Beni Hep Sevgiyle Karşıladı"
Köroğlu, Tokatspor’da oynadığı dönemde taraftarların kendisine duyduğu sevgiden bahsederek, "Orada oynadığım dönemde taraftarlar beni çok sevdi. İkinci yarıda orada oynamıştım ve taraftarlar kalmamı çok istemişti. Bana karşı büyük bir sevgi beslediler, ben de aynı şekilde karşılık verdim. Yıllar sonra rakip olarak Tokat’a gelmek çok farklı bir duygu olacak." diye konuştu.

"Tokat'ın Yemeklerini Özledim"
Tokat’tan ayrıldıktan sonra özlem duyduğu şeyleri de paylaşan Köroğlu, özellikle Tokat kebabının kendisi için çok özel olduğunu belirttiği sözlerinde, "Tokat'ın sarması çok güzel ama özellikle Tokat kebabı bambaşka. Mevsimi geçti ama yine de bir şansım olursa tatmak isterim. "şeklinde konuştu.

Sezon Hedefleri
Sezonla ilgili hedeflerine de değinen Akın Köroğlu, takımını Play-Off’a taşımak istediğini hatırlatarak, "Bu sezon iyi bir performans sergileyip takımı en kötü ihtimalle Play-Off’a taşımak istiyoruz. Kaleci olarak görevimi en iyi şekilde yapmayı hedefliyorum. İnşallah başarılı oluruz." açıklamasında bulundu.Whatsapp Image 2024 10 01 At 14.01.04

Editör: Mustafa Işık