Erken evliliklerle mücadelede kadın astsubaylar sahada! Erken evliliklerle mücadelede kadın astsubaylar sahada!

Harry Potter serisinin unutulmaz karakteri Hermione Granger’a hayat veren ünlü oyuncu Emma Watson, iki günlüğüne Türkiye’yi ziyaret ediyor. İstanbul ve Ankara’da çeşitli etkinliklere katılacak olan Watson, özellikle tarihi ve kültürel mekanlara ilgi gösterecek.

Tarihi Mekanlara Ziyaret

Başarılı oyuncunun Türkiye’ye gelişi film görüşmeleri kapsamında gerçekleşiyor. İki gün boyunca Türkiye'de kalacak olan Watson, İstanbul ve Ankara'da bir dizi etkinlik ve toplantıya katılacak. Bu süreçte Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet Camii gibi İstanbul'un gözde tarihi mekanlarını ziyaret etmesi bekleniyor. Ankara'da ise Anıtkabir ve diğer tarihi alanlara gezi yapacağı konuşuluyor.

AertfgerOyunculuğa Ara Vermişti

Emma Watson, 2019 yılında oynadığı "Küçük Kadınlar" filminden sonra oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. 10 yaşından beri birçok filmde rol alan Watson, son yıllarda oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik yaparak yaratıcı kariyerine farklı bir yön verdi. Özellikle 2022 yılında yönettiği Prada Paradoxe kampanyasıyla dikkat çekti.

"Oyunculuktan Uzaklaşmak Beni Rahatlattı"

Watson, oyunculuğa ara vermesiyle ilgili olarak, "Oyunculuktan uzaklaştığım için çok memnunum. Kendi yaratıcı alanıma ve sesime sahip olduğumu hissettiğim bir dönemdeyim," demişti. Bu açıklama, kariyerinde daha kişisel projelere odaklandığı bir döneme işaret ediyor.

Muhabir: Nuray Uluözlü