Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci'nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki aşk iddialarıyla gündeme gelen ünlü isimlerden açıklama geldi mi? İşte detaylar…

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 2015 yılında evlenmiş Ancak geçtiğimiz yıl temmuz ayında çift boşanma kararı almıştı. Çiftin  Ali adında bir çocukları bulunmakta.

8 ay sonra yeni bir aşka yelken açtı!

Yeni ilişkisiyle gündeme gelen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşadığı öğrenildi.  Bülent Şakrak'tan ayrılıktan 8 ay sonra yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci'nin  daha önce katıldığı bir programda aşk ile ilgili sözleri gündem oldu. Düvenci aşka kapılarını kapatmamış, yeniden aşık 
olacağını belirterek, "Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hâlâ… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım. Hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım. Dinlediğim müzikte, okuduğum kitapta izlediğim film de… Aşk benim için çok bütünsel bir duygu illa yol arkadaşına, hayat arkadaşını hissettiğin bir duygu değil ama o da olacak. 'Bir daha aşık olmam' gibi bir duygum yok, kimsenin de olmasın. 'Artık bitti unumuzu eledik, eleğimizi astık olmasın' 70 yaşında bile aşık olabilir insan. Birlikte yaşlanacağı birinin olması kadar güzel bir şey var mı? Kimse yalnız kalmasın" demişti. 

Güçlü Mete'nin eski eşi kim? 

Güçlü Mete 2003 yılında evlendiği ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'ndan 2022'de boşanmıştı.  Ebru Cündübeyoğlu ve Güçlü Mete'nin Duru adında bir kızı var. 

Aşk iddialarıyla gündeme gelen ünlü isimlerden açıklama geldi mi? 

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete aşk iddiaları ile ilgili henüz remi açıklama yapmadı.