Haber: Mustafa Işık

Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Kurucu Genel Başkanı Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Afetlerin Tespiti ve Önlemleri konusunda bilgilendirici bir panel gerçekleştirdi. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği panelde, afetlerin erken tespiti ve alınması gereken önlemler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Genel Başkan Ömer Özkan, afet anında doğru müdahale yöntemleri, hazırlıklı olmanın önemi ve toplumsal bilinçlenmenin gerekliliği üzerinde durdu.Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (10)Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (11)Özkan, panelde yaptığı konuşmada, "Afetlerin tespiti ve öncesinde alınacak önlemler, can ve mal kaybını en aza indirmek için hayati öneme sahiptir. Toplumun her kesiminin bu konuda bilinçlenmesi ve gerekli eğitimlerin verilmesi gerekiyor." dedi.

Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (3)Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (2)Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (5)Panel sonunda, katılımcılar sorularını yönelterek konuyla ilgili merak ettikleri konularda bilgi aldı. Dinamik Okulları yetkilileri, böyle etkinliklerin öğrencilerin afet bilinci kazanmasında önemli rol oynadığını ve benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (4)Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (8)Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (7)Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (9)

Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

Genel Başkan Ömer Özkan, Tokat Dinamik Okulları’nda Panel Gerçekleşti (6)

Editör: Mustafa Işık