Fox TV'nin Now olması ile birlikte Now'ın Genel Müdürünün kim olduğu merak konusu oldu. Cenk Soner'in isim değiştirmeden de önce Fox Tv'nin genel müdürüdür. Peki, Cenk Soner kimdir? Cenk Soner kaç yaşında, nereli? Cenk Soner hayatı ve biyografisi! The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner kimdir?

Cenk Soner kimdir?

Cenk Soner, Türkiye'de finans ve medya sektöründe önemli pozisyonlarda görev almış bir isimdir. 1998 yılında başladığı kariyerine bir finans uzmanı olarak Boston Scientific'te devam etmiştir. Daha sonra, Superonline'da Bütçe ve Planlama Sorumlusu olarak çalışmış, ardından Yapı Kredi Koray GYO A.Ş'de Finans ve Bütçeleme Müdürü olarak görev almıştır. Soner, Universal Music Group'ta Bütçeleme ve Raporlama Müdürü olarak kısa bir süre çalıştıktan sonra, Fox International Channels (FIC) bünyesinde GM Yardımcısı/Finans Direktörü olarak görev yapmıştır.

Cenk Soner'in kariyerindeki en dikkat çekici pozisyonlardan biri, Fox Networks Group'ta Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür olarak Türkiye operasyonlarını yönetmesidir. Soner, aynı zamanda Türkiye Disney Ülke Genel Müdürlüğü görevini de üstlenmiştir.

Cenk Soner'in aslen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Lefkoşeli'dir.. Ancak, profesyonel kariyeri ve iş deneyimleri hakkında detaylı bilgi bulunmaktadır. Ayrıca, Soner'in babası Salih Soner'in Kıbrıs'ta vefat ettiği ve cenazesinin orada defnedildiği bilinmektedir.