Eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, futbol kariyerinin yanı sıra aile hayatıyla da dikkat çekiyor. Akın, uzun süredir birlikte olduğu eşi Eileen Akın ve çocuklarıyla ilgili sosyal medyada fazla paylaşım yapmıyor. Peki, Serhat Akın'ın eşi Eileen Akın kimdir? Eileen Akın kaç yaşında nerelidir? İşte detaylar...

Serhat Akın 2017 yılında Survivor macerasına başlamadan önce Instagram hesabından ailesiyle vedalaşırken çekilen bir fotoğrafı paylaşarak, “Canım ailem ile vedalaştık, ada yolculuğu başladı. "Eşim ve çocuklarım için şampiyon olmaya gidiyorum. Tüm sevenlerimin desteğini bekliyorum. Allah’a emanet olun…” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımı, eşi Eileen Akın’a olan sevgisini ve ailesine verdiği önemi gözler önüne serdi.

Eileen Akın Nereli ve Kaç Yaşında?

Eileen Akın, Serhat Akın’ın açıklamalarına göre, Türkçe sonradan öğrenmiş bir isim. Akın, Konyaspor’da oynadığı dönemde eşinin Müslüman olduğunu ve bu kararın kendisini çok mutlu ettiğini dile getirmiştir. Serhat Akın’ın bahsettiği gibi Eileen Akın’ın iki çocuğu bulunuyor. Eileen’in önceki evliliğinden 2 yaşında engelli bir oğlu olduğunu belirten Serhat Akın, bu oğlunu da beraber büyüttüklerini ve şimdi 13 yaşına bastığını açıkladı. Ayrıca Eileen Akın’ın kızının da 20 yaşına bastığı bilgisi paylaşıldı.

Serhat Akın ile Eileen Akın Nasıl Tanıştı?

Serhat Akın, Eileen ile tanıştıkları dönemin çok zor bir süreç olduğunu dile getiriyor. Eileen Akın’ın önceki evliliğinden bir engelli çocuğu olduğunu belirten Akın, “Eileen’nın 2 yaşında engelli oğlu vardı. Şu an 13 yaşında. Beraber büyüttük, bunu kimse bilmez.” şeklinde konuştu. Çiftin bu süreçte büyük zorluklar yaşadığını belirten Akın, eşine olan sevgisinin ve bağlılığının bu zorlu süreçle daha da güçlendiğini vurguladı.

Serhat Akın ile Eileen Akın kaç çocuğu var?

Serhat Akın’ın eşi Eileen Akın ile olan evliliğinden iki çocukları var. Ancak Serhat Akın’ın açıklamalarına göre, Eileen Akın’ın önceki evliliğinden olan çocuklarını da ailelerinin bir parçası olarak görüyorlar. Akın, eşinin Türkçe’yi sonradan öğrendiğini ve Müslüman olma kararının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, eşine olan sevgisini ve saygısını her fırsatta dile getiriyor.

TÜBİTAK 4007 Tokat Bilim Şenliği Başladı TÜBİTAK 4007 Tokat Bilim Şenliği Başladı

Serhat Akın, ailesiyle ilgili yaptığı açıklamalarda, evliliklerinin zorluklarla dolu olduğunu ama her şeye rağmen ailece güçlü bir bağ kurduklarını belirtiyor. Eşinin engelli oğlunu birlikte büyüttüklerini söyleyen Akın, bu konuda bugüne kadar kimsenin pek bir şey bilmediğini ifade etti.

Muhabir: Nuray Uluözlü