Henüz 10 yaşındayken 5 ayda 250 felsefe kitabı okuduğunu söyleyen Atakan, bugün 15 yaşında. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına bağlanan Atakan Kayalar’ın son hali izleyicilerle paylaşıldı.

Değişimi Dikkat Çekti

Uzun bir süre sessizliğini koruyan ve medyada yer almayan Atakan, fiziksel değişimiyle de dikkat çekti. Şöhretin hayatını pek etkilemediğini dile getiren genç filozof, "Şöhret hayatımı pek değiştirmedi, ancak değiştirdiyse bile olumlu yönde bir değişim olmuştur. Daha uzak bir perspektiften baktığımda farklı bir his ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Akademik Hedefleri Var

Atakan Kayalar, geleceğe dair planlarını da paylaşarak, akademik kariyer hedeflediğini söyledi. "Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak istiyorum. Özellikle fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemeyi düşünüyorum. Derslerimde başarılıyım ve haftada birkaç kitap okuyorum. Kitap sayısını derslere daha fazla odaklanabilmek için azalttım" diyen Atakan, akademik kariyerine yoğunlaştığını belirtti.

ÖSYM Açıkladı: 2024 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları Erişime Açıldı ÖSYM Açıkladı: 2024 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları Erişime Açıldı

Şöhretin ardından kendini geliştirmeye devam eden Atakan, gelecekte bilimsel bir kariyer hedeflediğini vurguladı.

Muhabir: Nuray Uluözlü