Paris 2024 Olimpiyatları C Grubu'nda Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti ile Karşı Karşıya

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile mücadele ediyor. Maçın dördüncü seti oynanıyor. İlk seti Dominik Cumhuriyeti 21-25 alırken, ikinci ve üçüncü setleri Türkiye sırasıyla 18-25 ve 22-25 kazanarak öne geçti.

Filenin Sultanları, olimpiyatlara geçtiğimiz Pazartesi günü Hollanda karşısında oynadıkları maçla muhteşem bir geri dönüş yaparak başlamıştı. Hollanda'ya karşı 2-0 geriye düşen milliler, karar setini 15-13 kazanarak maçı 3-2'lik zaferle tamamlamıştı.

Paris 2024'e galibiyetle başlayan milliler, bugünkü Dominik Cumhuriyeti maçının ardından, 4 Ağustos Pazar günü İtalya ile karşılaşacak. Maçlar Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanıyor ve TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Karşılaşmaları internet üzerinden izlemek isteyenler, TRT'nin sanal yayın platformu TABİİ üzerinden de erişim sağlayabilirler.

Sakatlığı geçen Zehra Güneş, Dominik Cumhuriyeti maçının kadrosunda yer alıyor. Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki kadromuzda Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt bulunuyor.

Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin! Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin!

Paris 2024'teki yolculuğuna güçlü bir başlangıç yapan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Dominik Cumhuriyeti'ni de yenerek grup aşamasını başarıyla tamamlamayı hedefliyor. Millilerimiz, azim ve kararlılıkla Paris'te tarih yazmaya devam ediyor.

Sonraki rakip İtalya ile oynayacakları maçta da başarılar diliyoruz. Haydi Filenin Sultanları!

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer