A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında Hollanda’yı zorlu bir mücadele sonunda 3-2 mağlup ederek galibiyetle başlayan Filenin Sultanları, gözünü ikinci maçına dikti. Dominik Cumhuriyeti ise grubun iddialı takımlarından İtalya’ya 3-1 mağlup olarak olimpiyatlara mağlubiyetle başlamıştı.

Dominik Cumhuriyeti, Milletler Ligi’nde oynadığı 12 karşılaşmada 3 galibiyet ve 9 mağlubiyet elde etmişti ve bu sonuçlarla turnuvaya iddialı bir başlangıç yapamadı. Filenin Sultanları ise ilk maçta gösterdiği performansla taraftarlarını sevindirdi ve Dominik Cumhuriyeti karşısında da galibiyetle yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Maç Programı ve Yayın Bilgileri

Türkiye - Dominik Cumhuriyeti karşılaşması, 1 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Bu kritik mücadelede A Milli Kadın Voleybol Takımımızın alacağı sonuç, gruptan çıkma yolundaki şansını büyük ölçüde belirleyecek. Filenin Sultanları, gruptaki son maçına ise 4 Ağustos’ta grubun favori takımlarından İtalya karşısında çıkacak.

Grup ve Puan Durumu

Paris 2024 Olimpiyatları’nda C Grubu’nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele ediyor. Gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar ile en iyi iki grup üçüncüsü toplam 8 takım çeyrek finale yükselecek.

Yalçın, "Eleştirilerden Ders Alacağız Ama Teşkilatımıza Zarar Verilmesine İzin Vermeyiz" Yalçın, "Eleştirilerden Ders Alacağız Ama Teşkilatımıza Zarar Verilmesine İzin Vermeyiz"

Türkiye, Dominik Cumhuriyeti karşısında galibiyet alarak puanını yükseltmek istiyor. Filenin Sultanları, madalya hedefiyle çıktığı bu yolda Dominik Cumhuriyeti karşısında galip gelerek çeyrek finale bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Maç Takvimi

29 Temmuz
10.00 Türkiye - Hollanda (TRT Spor)

1 Ağustos
10.00 Türkiye - Dominik Cumhuriyeti (TRT Spor)

4 Ağustos
10.00 Türkiye - İtalya (TRT Spor)

Filenin Sultanları’nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’ndaki heyecanı devam ediyor. Taraftarlar, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak bu maçları kaçırmamak için sabırsızlıkla bekliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımıza başarılar diliyoruz!

Editör: Haber Merkezi