Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin! Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin!

Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nda C Grubu'nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bugün Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geliyor. Üçüncü setin oynandığı müsabakada ilk seti Dominik Cumhuriyeti 21-25, ikinci seti ise Türkiye 18-25 kazandı. Büyük heyecana sahne olan maç, TRT Spor'dan canlı olarak takip edilebiliyor.

Millilerimiz, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda geçtiğimiz Pazartesi günü çıktıkları ilk maçta Hollanda'ya karşı büyük bir geri dönüşe imza atmıştı. 2-0 geriye düştüğü maçta karar setini 15-13 kazanarak galibiyetle ayrılan Filenin Sultanları, gruplara muhteşem bir başlangıç yapmıştı.

Paris 2024'e galibiyetle başlayan milliler, gruptaki ikinci maçında bugün Dominik Cumhuriyeti ile mücadele ediyor. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanan karşılaşma, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Ayrıca karşılaşma, TRT'nin sanal yayın platformu TABİİ üzerinden de canlı olarak izlenebiliyor. İnternet üzerinden karşılaşmayı takip etmek isteyenler için TABİİ TRT Spor uzantısı kullanılarak canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor.

C Grubu'nda mücadele eden millilerimiz, Dominik Cumhuriyeti'nin ardından 4 Ağustos Pazar günü İtalya ile karşılaşacak. Sakatlığı geçen Zehra Güneş, Dominik Cumhuriyeti ile oynanacak karşılaşmanın kadrosunda yer aldı.

Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt bulunuyor. Millilerimiz, Dominik Cumhuriyeti karşısında galibiyet elde ederek gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. Karşılaşmanın sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer