Haber-Foto: Mustafa Işık

Özdemir, Tokatspor'daki geçmişine değinerek, “Bildiğiniz üzere on yıllık kulüpte futbol oynadık. Daha sonra üç yıl hocalık yaptım, iki senedir taraftarlığını yapıyoruz bu kulübün. İlk defa da işin yönetim kısmına geçtik. Allah bize bunu nasip etti. İnşallah bu kulübün her bölümünde görev aldığımız için başarılı ve başarısızlık dönemlerinde görev aldık. Oralardan dersler çıkardık, tecrübeler edindik. Bu tecrübelerimizi aktarmak istiyoruz." dedi.

Sportif Direktör Özdemir, kulübün gelecekteki hedefleri ve planları hakkında bilgi vererek, “Birinci hedefimiz, bu kulübün üretken, kendi öz kaynaklarından üreterek oyuncu yetiştirmesi. Amacımız, genç kardeşlerimize bu kapıyı açmak. Planlarımız, programlarımız, projelerimiz hazır. Elimizden kayıp giden Tokatspor'umuzu tekrar kaybetmemek için elimizden gelen her şeyi vermek için geldik buraya." şeklinde konuştu.

Sivasspor’da, Konyaspor maçının hazırlıkları sürüyor Sivasspor’da, Konyaspor maçının hazırlıkları sürüyor

Takım ve teknik ekip ile ilgili de açıklamalarda bulunan Özdemir, “Takım, hoca, futbolcular konusunda titiz çalışıyoruz. İlerleyen günlerde tekrar buluşup hocamızı tanıtacağız. Transferlerle ilgili daha kapsamlı bir toplantı yapacağız. Allah utandırmasın, geleceği için buradayız." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa Işık