Diş Hekimi Sedat Çakır, Tokat Hürsöz Gazetesi Sahibi İlhan Uluözlü'yü ziyaret etti.

Tokat Hürsöz Gazetesi sahibi İlhan Uluözlü, Diş Hekimi Sedat Çakır'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uzun yıllardır Tokat'ta diş hekimliği sektöründe hizmet veren Sedat Çakır, Uluözlü tarafından hem mesleki başarıları hem de kişiliği ile takdir edildi. Uluözlü, "Sedat Çakır hocam çok sevdiğim, değer verdiğim biri. Mesleki başarısıyla ve kişiliğiyle bizlere her daim örnek oluyor. Uzun yıllardır Tokat'ımızda diş hekimliği ve sağlık sektöründe insanlara yardımcı oluyor. Diş sağlığında vatandaşlarımızın sıhhate kavuşmasına vesile oluyor. Kendisine bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum," dedi.

Yeni kan grubu keşfedildi: MAL Yeni kan grubu keşfedildi: MAL

Ziyaret sırasında Diş Hekimi Sedat Çakır, Tokatlılara hizmet sundukları Özel Sedat Çakır Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında bilgi verdi. Yeşilırmak Mahallesi, Çeçenistan Bulvarı'ndaki Halit Rıfat Paşa Kavşağı’nda bulunan poliklinikte Tokatlılara diş sağlığı hizmeti sunduklarını belirten Çakır, Tokat'ta sağlık adına güzel işler yapmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Çakır, "Tokat'ta sağlık sektöründe güzel işlere imza atıyoruz ve halkımızın diş sağlığına katkıda bulunuyoruz," şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında gündemdeki konular da ele alındı. Uluözlü, Çakır ile Tokat'ın sağlık sektörü ve genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Sağlık sektörünün gelişimi ve Tokat halkının sağlık hizmetlerine erişimi gibi konular masaya yatırıldı.

Bu nazik ziyaretin ardından, Tokat Hürsöz Gazetesi ve Özel Sedat Çakır Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasındaki ilişkilerin daha da güçleneceği ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin artarak devam edeceği belirtildi. Uluözlü ve Çakır, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle görüşmeyi sonlandırdı.

Muhabir: Nuray Uluözlü