Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yazıcıoğlu, 15 Temmuz'un Türk Milletinin ve Milli İradenin zaferi olduğunu vurguladı. Yazıcıoğlu, FETÖ darbe girişiminin unutulmaması ve gelecek kuşaklara aktarılması gereken önemli bir gün olduğuna dikkat çekti.

Başkan Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla 7'den 77'ye milletin tek yürek olduğunu belirtti. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

"Şanlı tarihimizin her bir döneminde istiklalimiz ve istikbalimiz söz konusu olduğunda ölümü öldüren bir milletin evlatları olarak, 15 Temmuz gecesinde de; canından, malından ve evladından vazgeçerek hain darbe girişimini engelleyen, ülkemizi, milletimizi şer odaklarından kurtaran Aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum.

Biz büyük Türk milletiyiz. Başka bir Türkiye yoktur. Devlet ve millet dayanışmasıyla, milli ve manevi ortak paydada kucaklaşmayla her çetin imtihandan alnımızın akıyla çıkacağımıza gönülden inanıyorum.

Milletimizin ve Milli İradenin Zaferi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayattaki kahraman gazilerimize sağlık, afiyet ve huzur dolu ömür diliyorum. Aziz Şehitlerimizin Ruhları şâd, mekânları cennet olsun."

Editör: Mustafa Işık