Haber: Mustafa Işık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Acıpınar ve Mülk köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında köy sakinlerinin sorunlarını dinleyen Kurtgöz, köylerin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Başkan Kurtgöz, "Merkeze bağlı Acıpınar ve Mülk köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldik. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk ve onların taleplerini yakından öğrenme imkanı elde ettik. Vatandaşlarımız ekonomik sıkıntılar yaşarken, ürettikleri ürünler para etmezken köylerimizde artan sivrisinek ve haşere sorunuyla karşı karşıya olduğumuzu üzülerek görmekteyiz. Bu konuda halkımızın yaşadığı endişeleri ve talepleri büyük bir dikkatle değerlendirdik. İl Özel İdaresi ekiplerinin köylerimizde derhal ilaçlama faaliyetlerini artırmaları gerektiğini belirtmek isterim." dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Acıpınar Ve Mülk Köylerini Ziyaret (2)Kurtgöz, köy yollarının da önemli bir sorun olduğunu vurgulayarak, "2024 yılının yarısında dahi bazı köylerimizin yollarının stabilize olduğunu gözlemledik. Bu durum, köylerimizin ulaşım altyapısının ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır. Bu bağlamda, köy yollarının bir an önce asfaltlanması gerektiğini vurguluyoruz. Ayrıca Acıpınar yolu asfalt yapıldığı takdirde Acıpınar, Derekışla ve Mülk köylerimizin ulaşımı daha da kısalacaktır." ifadelerini kullandı.

İletişim altyapısının da köylerdeki önemli sorunlardan biri olduğunu belirten Kurtgöz, "Hala bazı köylerimizde GSM hatlarının çekmediğini bilmekteyiz. Vatandaşlarımızın iletişim sorunlarını çözmek için gerekli adımların atılması gerektiğini düşünüyoruz ve bu konuda ilgili kurumlarla iş birliği içinde olacağız." dedi.

TOGÜ'de Akademik Programlar Güncelleniyor: Sektör ve Bölgenin İhtiyaçlarına Uyum Sağlanacak TOGÜ'de Akademik Programlar Güncelleniyor: Sektör ve Bölgenin İhtiyaçlarına Uyum Sağlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Acıpınar Ve Mülk Köylerini Ziyaret (1)Kurtgöz, köylerin her biri için yaşanan sorunları çözmek ve yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayarak, "Köy sakinlerimizin huzur ve refahı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa Işık