Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız” Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız”

Haber: Mustafa Işık

Artova Kaymakamı Neyfel Ören, Belediye Başkanı Ali Güner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Arslan, Gazipaşa Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 'Yıl Sonu Kermesi ile Fen Bilimleri ve Resim Sergisi'ne katıldı.

Gazipaşa Ortaokulu'nun öğrencileri tarafından yıl boyunca yapılan etkinlikler, kermes ve sergide sergilendi. Kaymakam Ören, etkinlikleri yerinde inceleyerek öğrencilerin emeklerini takdir etti. Sergi boyunca öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Ören, başta emeği geçen öğretmenler ve öğrenciler olmak üzere tüm katılımcıları tebrik etti.

Artova Kaymakamı Neyfel Ören, Belediye Başkanı Ali Güner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Arslan da sergiyi gezerek, öğrencilerin projelerine ve sanatsal çalışmalarına hayran kaldıklarını belirttiler. Etkinlik, öğrencilerin yıl boyunca edindikleri bilgileri ve yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu için büyük ilgi gördü.
 

Editör: Mustafa Işık