Haber: Mustafa Işık

ÖSYM Açıkladı: 2024 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları Erişime Açıldı ÖSYM Açıkladı: 2024 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları Erişime Açıldı

Tokat Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Mustafa Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, zaferin tarihimize damgasını vuran eşsiz bir kahramanlık örneği olduğunu vurguladı. Arslan, 30 Ağustos'un Anadolu insanının kadın, erkek, yaşlı ve genç demeden topyekûn verdiği onurlu mücadelenin eseri olduğunu ifade etti.

“Milletimiz Bu Şanlı Zaferle Dünyaya Unutulmayacak Bir Ders Vermiştir”
Arslan, milletimizin 30 Ağustos Zaferi ile milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde hareket ederek, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmaz bir ders verdiğini belirtti. Bu zaferin, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı.

“Bugün de Aynı Kararlılıkla, Huzur ve Güvenliğimizi Korumaya Devam Ediyoruz”
102 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimizin, birliğini, bütünlüğünü ve güvenliğini hedef alan tehditlere karşı cesaret ve kararlılıkla mücadele etmeye devam ettiğini belirten Arslan, milletimizin gerektiğinde canını ortaya koyarak bu tehditleri bertaraf ettiğini söyledi.Whatsapp Image 2024 08 29 At 18.08.59“2053 ve 2071 Hedeflerine Emin Adımlarla İlerliyoruz”
Arslan, Türkiye’nin güçlü devlet geleneği, medeniyet tasavvuru, güçlü toplumu ve ordusuyla iç ve dış tehditlere karşı her zaman başarılı olduğunu ve olacağını vurguladı. Milletimizin 2023 hedeflerine ulaşmış olduğu gibi, 2053 ve 2071 Büyük ve Güçlü Türkiye hedeflerine de emin adımlarla yürüdüğünü ifade etti.

“Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ve Silah Arkadaşlarını Minnetle Anıyoruz”
Mesajının sonunda Arslan, 30 Ağustos Zaferi'ni Türk milletine armağan eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için kanlarını döken aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andığını belirtti. Tüm milletimizin ve kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Editör: Mustafa Işık