İstanbul'un Sarıyer ilçesi, Uskumruköy Mahallesi'nde bulunan bir villada gece saatlerinde çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Dört katlı villanın bahçesindeki tek katlı ahşap müştemilatta başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek ana binaya da sıçradı.

Tokat’ta faciadan dönüldü! Uçuruma yuvarlanan araç ağaca çarparak durdu! Tokat’ta faciadan dönüldü! Uçuruma yuvarlanan araç ağaca çarparak durdu!

Alevler Kısa Sürede Villaya Sıçradı

Yangın, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı villanın bahçesinde bulunan müştemilatta başladı. Alevler hızla yayılırken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucunda kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak yangının etkisiyle villada ciddi hasar meydana geldi.

Can Kaybı veya Yaralanma Yok

Yangın sırasında şans eseri herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. Ancak villada maddi hasar oluştu. Yangının çıktığı villanın, ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'ye ait olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor

Yetkililer, yangının çıkış sebebini araştırmaya devam ediyor. İlk bulgular, yangının elektrik arızası veya kısa devre gibi bir sebepten kaynaklanmış olabileceğini düşündürüyor. Yangınla ilgili detaylı incelemeler, olayın kesin sebebini ortaya koyacak. Sarıyer sakinleri, yaşanan olayın ardından büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade ederken, ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin olayla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Muhabir: Nuray Uluözlü