Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Tarlacı, son yıllarda adını skandallar ve suçlarla duyuruyordu. 2011 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında 4. olarak ayrılan Tarlacı, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta çeşitli suçlardan yargılanmıştı. Son olarak Güney Kıbrıs'ta işlediği suçlar nedeniyle cezaevine giren Tarlacı, burada darp, gasp ve taciz gibi suçlamalarla mahkemeye çıkarıldı.

18 Yıl Hapis Cezası

Taner Tolga Tarlacı’ya yönelik suçlamalar mahkeme tarafından değerlendirildi ve sonuç olarak Tarlacı, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ünlü yarışmacının mahkemesi uzun süredir devam ediyordu ve son gelişmelere göre aldığı ceza kesinleşti. Özellikle darp ve gasp suçları nedeniyle ağır bir ceza alan Tarlacı’nın, temyiz için her yolu denediği belirtilse de, süreç onun lehine ilerlememekte.

"Cezaevi Koşulları Zor"

Kıbrıs’ta yaşayan ve sosyal medyada 'Cenk Hoca' olarak bilinen ünlü fenomen, Tarlacı’yı cezaevinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamalarda cezaevi koşullarının çok zor olduğunu belirten Cenk Hoca, Tarlacı'nın orada zor günler geçirdiğini ifade etti. Taner Tolga Tarlacı'nın hapisten çıkmak için elinden geleni yaptığını belirten fenomen, "Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok" diyerek ünlü ismin durumunun vahametini gözler önüne serdi.

Tokat’ta faciadan dönüldü! Uçuruma yuvarlanan araç ağaca çarparak durdu! Tokat’ta faciadan dönüldü! Uçuruma yuvarlanan araç ağaca çarparak durdu!

Tarlacı için olumsuz konuştu

Tarlacı’nın durumuyla ilgili son açıklamalara göre, mahkemenin kararını değiştirecek yeni bir delil bulunmuyor. Cenk Hoca, Tarlacı’nın durumunu değerlendirirken “Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı. 18 yıl sürecek cezası nedeniyle Taner Tolga Tarlacı'nın hayatının geri kalanını büyük ölçüde cezaevinde geçireceği tahmin ediliyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu