Yumurtalarda Yeni Düzenleme: "Son Tüketim Tarihi" Kalkıyor Yumurtalarda Yeni Düzenleme: "Son Tüketim Tarihi" Kalkıyor

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2023 yılında alınan kararla 2024 yılı “Hareketlilik Yılı” olarak ilan edilmişti. Bakan Osman Aşkın Bak tarafından kamuoyuna duyurulan etkinlikler Türkiye genelinde Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonunun koordinasyonu ile gerçekleştirilmeye devam ediyor. Dört yıldır HİS Federasyonu’nun liderliğinde düzenlenen bu etkinlikler, sağlıklı bir yaşam için toplumun tüm kesimlerini spor yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

HERKES İÇİN SPOR - 2024 HAREKETLİLİK YILI

Türkiye Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Nizamettin Gündoğdu, 2024 Hareketlilik Yılı faaliyetlerinin organizasyonu ve koordinasyonu için gönüllülük esaslı çalışmalarını devam ettiriyor. 2024 Hareketlilik Yılı için hazırlanmış tişört ve şapkaları takdim etmek üzere ziyaretler yapıyor.

Tokat Hürsöz, www.hursozgazetesi.com İHS ve Sesimiz Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci İlhan Uluözlü, Tokat Hürsöz gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç ile sohbet eden HİS Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Nizamettin Gündoğdu, faaliyetlerine dair bilgilendirmelerde bulundu.

ETKİNLİKLERE DAVET: 23-30 EYLÜL AVRUPA SPOR HAFTASI

Hareketlilik Yılı ve Avrupa Spor Haftası kapsamında, 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler büyük bir heyecanla bekleniyor. HİS Federasyonu İl Temsilcisi Nizamettin Gündoğdu, gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bu etkinlikler hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu ve herkesi spor yapmaya davet etti. Gündoğdu, bu hafta boyunca çeşitli sportif aktiviteler düzenleneceğini belirterek, toplumun her kesimini aktif bir yaşama adım atmaya çağırdı. Açıklamasında “bu vesileyle, bireylerin günlük yaşamlarına daha fazla hareket katmaları, sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve sporun birleştirici gücünden faydalanmaları hedefleniyor. Etkinlikler, hem fiziksel aktivitenin artırılması hem de toplumda spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla organize ediliyor.

Toplumun tüm kesimlerini harekete geçmeye ve spor yapmaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

            Gazeteci İlhan Uluözlü ve Fatih Kılıç, HİS Federasyonu Temsilcisi Nizamettin Gündoğdu’ya ziyareti ve hediyesi için teşekkürlerini belirtirlerken “Gazetecilik hareketliliği zorunlu kılıyor haliyle... Sağlık için, insana ter akıttıracak sportif faaliyetleri desteklemek kaçınılmaz...” dediler.

Muhabir: Elvan Mert