10 Haziran’da TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ve Yalan dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Pazartesi’nin Dizi Özetleri

PAZARTESİ'NİN DİZİ ÖZETLERİ 

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 28. Bölüm Özeti: (Sezon Finali) 
Arslanşah’ın entrikaları nedeniyle beylerle karşı karşıya gelen Sultan Nureddin, savaşın eşiğine gelir. Selahaddin ve Gazileri, Karategin’i bulmuş ancak Maral’ın tuzakları yüzünden büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalmışlardır.

Müslüman kanı dökmek istemeyen Sultan Nureddin’in tek umudu, Selahaddin’in Karategin’i sağ salim getirmesidir. Selahaddin ve arkadaşları ciddi bir tehlikenin ortasındayken onları Ömer Mella kurtarır ve böylece Karategin’i Maral’ın elinden alırlar.

Akbank müşterilerine kötü haber! Akbank müşterilerine kötü haber!

Karategin’in Arslanşah’ın emriyle vurulduğunu iddia ederek savaşı durdurmaya çalışan Sultan Nureddin’e karşı çıkan Arslanşah, Karategin’in sağ salim dönmesiyle köşeye sıkışır. Beyler, Arslanşah’a öfkeliyken Bernard’ın planı devreye girer ve Bernard’ın gönderdiği Temur, Karategin’i vurmadığını söyleyerek suçlamayı reddeder. Beyler, iki taraf arasında sıkışıp ne Arslanşah’ın ne de Sultan Nureddin’in yanında yer almayı kabul ederler.

Beylerin dağılması Zengilerin gücünü azaltırken Bernard’a Gazze için harekete geçme fırsatı sunar. Bu durum Sultan Nureddin’i ve Selahaddin’i huzursuz eder. Selahaddin, Beyleri kalmaları için ikna etmeye çalışarak hep birlikte Kudüs için harekete geçme planı yapar.

Selahaddin, Gazze’ye yönelen Bernard’ı nasıl alt edecektir? Dağılan Müslümanlar yeniden bir araya gelebilecek midir? Kendi çıkarları uğruna suikast düzenlemekten ve Türklerin amansız düşmanı Haçlılarla işbirliği yapmaktan çekinmeyen Arslanşah’ın gerçek yüzü nasıl ortaya çıkacaktır? Selahaddin ve Nureddin, Kudüs’e yürürken nasıl bir kuvvetle karşı karşıya kalacaktır?

Yalan 3. Bölüm Özeti:
Yıllar sonra torunu sandığı Hazal'ı bulan Zehra, ona el uzattığında Hazal'ın gerçekte torunu olmadığını söylemesiyle işler karışır. Bu arada, Hülya ve Berrin, Melike'den kurtulmak için güçlerini birleştirirler. Melike ise başına geleceklerden habersiz, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışmaktadır.

Editör: Mustafa Işık