Haber: Mustafa Işık

Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı

2011 doğumlu genç futbolcu, 20 Haziran 2024 Perşembe günü Çorum’da düzenlenen seçmelerde yeteneklerini sergilemişti. Çorum F.K yetkilileri, Zilegücü Spor Kulübü’ne Eymen Özgür Bal’ı transfer etmek istediklerini bildirdi. Böylece Eymen, önümüzdeki sezondan itibaren Çorum Futbol Kulübü forması giymeye başlayacak.

"Bu Gurur Zile’nin"
Zilegücü Spor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda transfer haberini şöyle duyurdu:

“Müjdeli Haber Geldi. Kulübümüz kurulduğu günden itibaren 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında formamızı giyen, kendisi küçük oynadığı futbol büyük olan U-13 ve U-14 takımımızın kaptanlarından Eymen Özgür Bal, 20 Haziran Perşembe günü Trendyol 1. Lig takımımız Çorum Futbol Kulübü seçmelerine davet edilmişti. Eymen’i 9 yaşından itibaren eğiten ve modern futbolun gerektirdiği tüm ayrıntıları öğreten Teknik Direktörümüz Harun Bozdağ ile Çorum’da yapılan seçmelere katılmıştı. Güçlü fiziği, hızı ve müthiş sol ayağı ile tüm Çorum F.K teknik ekibin dikkatini çeken sporcumuz, seçmeleri kazanarak ay sonu yapılacak yeni sezon hazırlıkları için Çorum’a davet edildi. Gururluyuz ve onurluyuz. Emeklerimizin karşılığını yavaş yavaş alıyoruz. Tebrikler Eymen, tebrikler Harun Hocam. Bu gurur Zile’nin. #zilegücüyüz #birliktegüçlüyüz.”Zile’nin Yıldızı Çorum'a Transfer Oldu-1

Eymen Özgür Bal, Zilegücü Spor Kulübü’nde gösterdiği üstün performans ve çalışkanlığı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Çorum Futbol Kulübü’ne transferi, hem kulüp hem de Zile için büyük bir gurur kaynağı oldu. Eymen’in yeni kulübünde de başarılı performansını sürdüreceğine inanılıyor.

Editör: Mustafa Işık