Haber: Mustafa Işık

5 Haziran Türkiye Çevre Etkinlikleri kapsamında TEMA gönülleri ile Zile Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünce temizlik kampanyası ve çevre yürüyüşü düzenlendi. Minik Temacılar ilk önce Yunusemre Mahallesinde bulunan Hayrettin Karaca parkının temizliğini yaptılar. Daha sonra ellerinde döviz ve pankartlarla slogan atarak ana caddelerde belediye ekipleri ile temizlik yapan çevre gönüllüleri, belediye başkanlığı önünde anı fotoğrafı çektirdiler.Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (8)"Bizim Toprağımız, Bizim Geleceğimiz"
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Dünyamız iklim değişikliği tehditi altındadır. Artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmak içi doğayı korumamız ve organik yaşama dönüş yapmamız gerekmektedir. Tüm tema gönüllülerini kutluyorum.” dedi.

Erbaa Belediyesi’nden Yabancı Dil Geliştirme İmkanı: Yabancı Dil Akademi Kafe Erbaa Belediyesi’nden Yabancı Dil Geliştirme İmkanı: Yabancı Dil Akademi Kafe

Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (3)Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (2)Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (4)Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (6)Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (5)Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (7)Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (9)Zile'de Temizlik Kampanyası Ve Çevre Yürüyüşü Düzenlendi (10)

Editör: Mustafa Işık