Erbaa Belediyesi tarafından başlatılan Alparslan Türkeş Bulvarı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Altyapı işlemleri tamamlanan ve üstyapı düzenlemeleri büyük oranda bitirilen bulvarda, iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında geniş çaplı bir ağaçlandırma yapılacak.

Erbaa'da Alparslan Türkeş Bulvarı Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıyor (4)Yeşil Bant Çalışması ve Ağaçlandırma Vurgusu
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, bulvarda yürütülen yeşil bant ve ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Alparslan Türkeş Bulvarı'nda sona yaklaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Bu projede, kaldırım ve otoparktan ziyade yeşil banda önem verdik. Yoğun ağaçlandırma ile iklim değişikliği ve aşırı sıcaklıkları önlemeyi hedefliyoruz." dedi.

Başkan Yalçın Çetin: "Turhal’da Futbolu Yeniden Canlandırmak İçin Yola Çıktık” Başkan Yalçın Çetin: "Turhal’da Futbolu Yeniden Canlandırmak İçin Yola Çıktık”

Erbaa'da Alparslan Türkeş Bulvarı Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıyor (5)Erbaa'da Alparslan Türkeş Bulvarı Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıyor (1)Yeni Kavşak Sistemi ile Trafik Düzenlemesi
Başkan Karagöl, bulvarın uzunluğu ve ara sokakların fazlalığı nedeniyle trafik akışını kontrol altına almak adına yeni kavşak sistemleri geliştirildiğini belirtti. "Araçların kontrollü şekilde dönebilmesi ve trafik akışının sorunsuz sağlanabilmesi için yeni bir sistem oluşturduk. Böylece trafiğin daha düzenli akmasını sağlayacağız." diye konuştu.

Erbaa'da Alparslan Türkeş Bulvarı Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıyor (2)20-30 Yıllık Beklentiyi Karşılayan Proje
Proje tamamlandığında, Mevlana, Yunus Emre ve Yavuz Sultan Selim Mahalleleri sakinlerinin bulvarın yeni halini beğeneceklerini ifade eden Karagöl, "20-30 yıldır beklenen bu çalışmayı bitirmekten mutluluk duyacağız." şeklinde konuştu. Alparslan Türkeş Bulvarı'nın asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla, bölgenin çehresi değişecek ve daha modern bir görünüme kavuşacak.Erbaa'da Alparslan Türkeş Bulvarı Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıyor (6)Erbaa'da Alparslan Türkeş Bulvarı Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıyor (3)

Editör: Mustafa Işık