Türkiye Erkekler 1. Lig 2024-2025 sezonu öncesi Niksar Belediyespor Voleybol Takımı hazırlık çalışmalarına başladı. Sezon öncesi antrenmanlarda oyuncular, yeni sezona hazır olmak için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Niksar Belediyespor Kulübü Başkanı Şükrü Kırış ve voleybol şube sorumlusu Kamil Ayan, takımı antrenman sahasında ziyaret ederek teknik ekip ve oyuncularla bir araya geldi. Başkan Kırış ve Ayan, yeni sezon başlangıcında takıma başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Erbaa Belediyesi Zabıta Ekipleri Kırtasiye ve Marketlerde Denetimlerini Sürdürüyor Erbaa Belediyesi Zabıta Ekipleri Kırtasiye ve Marketlerde Denetimlerini Sürdürüyor

Niksar Belediyespor, "Türkiye Erkekler 1.Lig 2024-2025 sezonu takımımız hazırlıklarına başlamış bulunmaktadır. Kulüp başkanımız Şükrü Kırış ve voleybol şube sorumlumuz Kamil Ayan antrenmanlarımızı ziyaret ederek yeni sezon başlangıcında hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Takımımıza yeni sezonda başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi.

Niksar Belediyespor Voleybol Takımı, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Editör: Mustafa Işık