Haber: Mustafa Işık

Zile Halk Eğitim Merkezi tarafından Zile Dinçerler Kent Park'ta düzenlenen yıl sonu sergisi büyük bir ilgiyle karşılandı. Yıl boyunca kursiyerlerin emek vererek hazırladığı el sanatları, eşyalar, tablolar ve biblolar parkta sergilendi.

Artova Yeni Adliye Binası Yapım İşi İhalesi 1 Ekim'de Başlıyor Artova Yeni Adliye Binası Yapım İşi İhalesi 1 Ekim'de Başlıyor

Serginin açılış törenine ilçe protokolü ve çok sayıda Zileli vatandaş katıldı. İki gün boyunca sürecek olan sergide, ürünlerin tanıtımı yapılırken aynı zamanda satış da gerçekleştirilecek. El emeği göz nuru eserler, ziyaretçilerden tam not aldı.

Hem yerel halk hem de dışarıdan gelen ziyaretçiler için önemli bir etkinlik olan bu sergi, Zile Halk Eğitim Merkezi'nin kursiyerlerinin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergileme fırsatı sunuyor. Sergiyi gezen ziyaretçiler, kursiyerlerin titizlikle hazırladığı ürünleri yakından inceleme ve satın alma imkanı buluyor.Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (2)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (3)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (4)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (6)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (5)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (7)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (8)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (9)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (11)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (10)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (12)Zile Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Büyüledi (13)

Editör: Mustafa Işık