Yıldıztepe bölgesinde yapımı süren Yıldıztepe İçme ve Sulama Göleti projesi, içme suyu ve tarımsal sulama sorunlarını çözmek üzere hızla ilerliyor. Proje tamamlandığında, 4 bin dekar araziyi sulama kapasitesine sahip olacak gölet, 20 metre yüksekliği ve 250 bin metreküp su depolama hacmi ile dikkat çekiyor.Yıldıztepe İçme Ve Sulama Göleti Projesinde Son Düzlük (2)İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü koordinesinde sürdürülen çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Gölet tamamlandığında, Yıldıztepe'nin içme suyu ve tarımsal sulama ihtiyacını karşılayarak bölgedeki üreticilere büyük kolaylık sağlayacak.Yıldıztepe İçme Ve Sulama Göleti Projesinde Son Düzlük (3)

Gölet tamamlandığında, Yıldıztepe'nin su sorunu tamamen ortadan kalkacak

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, özel çocuklarla bir araya geldi Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, özel çocuklarla bir araya geldi

AK Parti Tokat Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir, İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, AK Parti İl Başkanı Ali Özer, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy Muhtarı ve köy sakinleri, Yıldıztepe İçme ve Sulama Göleti'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sırasında, projenin yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.Yıldıztepe İçme Ve Sulama Göleti Projesinde Son Düzlük (5)Yıldıztepe İçme Ve Sulama Göleti Projesinde Son Düzlük (4)Göletin tamamlanmasıyla birlikte, Yıldıztepe'nin su sorununun tamamen ortadan kalkacağı ve bölge halkının tarımsal faaliyetlerinde verimliliğin artacağı öngörülüyor. Yetkililer, projenin bölgeye, üreticilere ve çiftçilere hayırlı olmasını diledi.Yıldıztepe İçme Ve Sulama Göleti Projesinde Son Düzlük (6)

Editör: Mustafa Işık