Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığına Dr. Ferhat Gündoğdu'yu atadı. TFF'den yapılan açıklamada, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında MHK başkan ve üyelerinin belirlenmesine karar verildiği duyuruldu. Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki MHK'nın üyeleri ise Ahmet Şahin, Yunus Yıldırım, Sebahattin Şahin, Hikmet Öksüzoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, İbrahim Çınar, Ziya Çetin ve Ali Zağlı olarak belirlendi. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi,? İşte detaylar...

Didem Altuğlu Öztaş Kimdir? Neden Öldü? Didem Altuğlu Öztaş Kimdir? Neden Öldü?

Yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir?

Ferhat Gündoğdu, 1987-1991 yılları arasında Kara Harp Okulu'nda işletme ve yönetim alanında lisans eğitimi aldı. Ardından 2002-2004 yıllarında Ankara Üniversitesi'nde spor yönetimi, 2005-2007 yıllarında Atatürk Üniversitesi'nde ise işletme ve yönetim alanında lisans üstü eğitim aldı. 2014 yılında Ankara Üniversitesi'nde spor yönetimi alanında doktora tamamladı.

Gündoğdu, 2019'da Sabri Çelik başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu'nda üye olarak görev yaptı. 19 Ekim 2021'de Metin Tokat'ın istifası sonrası Merkez Hakem Kurulu üyesi olarak atanmıştı. Ayrıca, TFF bünyesinde MHK Eğitimden Sorumlu üye olarak da görev almıştı. Yeni görevinde, Gündoğdu'nun, hakemlik alanında önemli değişiklikler ve gelişmeler getirmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi