Haber-Foto: Mustafa Işık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut, Tokat Karması ve Gençlik Çalışanları Karması futbol karşılaşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda gerçekleşen etkinlikte, Bulut, Tokat’a yapılacak yeni stadyum ve Tokatspor’un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Whatsapp Image 2024 09 04 At 20.12.19“Tokat’a yeni stadyum için yoğun çaba harcıyoruz”  
Vekil Bulut, Tokat’ta yeni bir stadyum ihtiyacının uzun süredir gündemde olduğunu belirtti. Bu konuda yaşanan aksaklıkları da dile getiren Bulut, "Pandemi süreci ve 6 Şubat'ta yaşanan deprem, yatırımların ertelenmesine sebep oldu. Ancak şu anda Tokat’a yakışır bir stadyum kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla birlikte bu konu gündemimizin üst sıralarında yer alacak. Merkezi hükümetin desteğiyle Tokatlı sporseverlerin rahatça kullanabileceği bir stadyumu şehrimize kazandıracağız." dedi.Whatsapp Image 2024 09 04 At 20.12.17 (1)“Tokatspor’u yeniden kazandıracağız”  
Bulut, Tokatspor’un geri kazanılması için de çalışmaların sürdüğünü belirtti. Kulübün hukuki süreçler nedeniyle sorunlar yaşadığını ifade eden Bulut, bu sorunların büyük kısmının aşıldığını ve yakın zamanda Tokatspor’un tekrar sahalara döneceği müjdesini vereceklerini söyledi. "Hukuki sorunlar dışında Tokatspor’u geri kazanmamızın önünde bir engel kalmadı. Hepimizin hatıralarında yer eden bu kulübümüzü en kısa sürede geri kazandıracağız." şeklinde konuştu.

Başkan Çağatay Han Torun: “Önce Dostluk Kazansın, Sonra da Kim İyi Oynarsa O Kazansın” Başkan Çağatay Han Torun: “Önce Dostluk Kazansın, Sonra da Kim İyi Oynarsa O Kazansın”

“Erbaaspor’un başarısı Tokat’ta da tekrarlanacak”  
Vekil Yücel Bulut, Erbaaspor’un başarısına da değinerek, bu modelin Tokat’ta da uygulanabileceğini ifade etti. Erbaa'da elde edilen başarıların Tokat'ta da tekrarlanabileceğine inandığını söyleyen Bulut, "Erbaaspor, doğru bir yönetim anlayışıyla başarıdan başarıya koşuyor. Aynı başarıyı Tokat’ta da gerçekleştirmek için çabalıyoruz. Kulübün ekonomik bağımsızlığına kavuşacağı ve başarılı bir yönetim modeliyle şehre yeniden kazandırılacağı bir sistem üzerine çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Untitled Project-74

Tokatspor Onursal Başkanı olarak destek sözü
Yücel Bulut, Tokatspor’a olan desteğinin her zaman devam edeceğini belirtti. "Bu şehrin bir evladı olarak Tokatspor’un her anında yanında olacağım. Belediye Başkanımızla birlikte kulübümüze destek olacağız ve başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Milletvekili sıfatımla değil, bu şehrin bir evladı olarak da maçları tribünde izlemekten gurur duyacağım." diyerek, Tokatspor’a olan bağlılığını vurguladı.458291480 18452993689033302 5443626775471539802 N

Editör: Mustafa Işık