Haber: Mustafa Işık
AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mustafa Arslan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tokat'ın tarım alanındaki geçmiş dönem yatırımları gündeme getirilerek, Bakan Yumaklı'nın Tokat'a yapacağı ziyaret ve şehirde gerçekleştirilen tarım yatırımları üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı.Vekil Arslan'dan Bakan Yumaklı'ya Ziyaret 1Mustafa Arslan, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Tokat'ın geçmişten bugüne tarım sektörüne önemli yatırımlar yapmış bir şehir olduğunu vurguladı. Arslan, "Tarım ve Orman Bakanlığı'mızın destekleriyle gerçekleşen bu yatırımlar, şehrimizin tarımsal potansiyelini artırmış ve verilen hibe desteklerle de çiftçilerimize önemli katkılar sağlamıştır. Sayın Bakanımızı yatırımlar ve projelerimizi yerinde görmek üzere ilimize davet ettik. Sayın Bakanımızın yakın zamanda Tokat'ımıza yapacağı bu ziyaretle birlikte bu işbirliğini daha da güçlendirme fırsatı bulacağımıza inanıyorum," dedi.

Merih Demiral kaç yaşında, nereli? Merih Demiral evli mi, çocuğu var mı? Merih Demiral eşi kim? Merih Demiral kaç yaşında, nereli? Merih Demiral evli mi, çocuğu var mı? Merih Demiral eşi kim?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tokat'ın tarım alanındaki geçmiş başarılarının önemine dikkat çekti. Bakan Yumaklı, gelecekte de Tokat'a yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi için gereken desteği vereceklerini belirtti.
 

Muhabir: Mustafa Işık