Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17.07.2024 tarihi ve 2024/217 sayılı kararı ile Tokat Valisi atanan Abdullah Köklü, 24 Temmuz 2024 günü Tokat’a gelerek göreve başlamıştı.

TOKAT HÜRSÖZ GRUBUNDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

            Tokat Hürsöz yayın grubumuz, Tokat Valisi Abdullah Köklü’yü makamda ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dedi. Tokat Hürsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İhsan Uluözlü, Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Kaymak, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, Bekir Binbaş ve gazeteciler Seda Batur ile Mustafa Işık’ın gerçekleştirdiği ziyarette Tokat’a, gazeteciliğe dair sohbet edildi.

            Gazeteci Fatih Kılıç, ziyaret sonrası sosyal mecra paylaşımında ilk izlenimleri öne çıkardı. Paylaşımı şöyle oldu.

Yeni Vali, İlk İzlenim: "Büyüleyici..."

Yalçın, "Eleştirilerden Ders Alacağız Ama Teşkilatımıza Zarar Verilmesine İzin Vermeyiz" Yalçın, "Eleştirilerden Ders Alacağız Ama Teşkilatımıza Zarar Verilmesine İzin Vermeyiz"

* Tokat'ımızın yeni Valisi (Cumhuriyet Dönemi 37. Valisi) Abdullah Köklü'ye Tokat Hürsöz yayın grubu olarak hayırlı uğurlu olsun ziyaretimizi yaptık.

* "Nasıl buldunuz Tokat'ımızı?" sorusunun ilk yanıtı "Büyüleyici.." denilerek verildi.

* Peki "biz nasıl bulduk sn. Vali'yi?"

* İletişime, istişareye açık. Doğruluk, dürüstlük ilkesiyle, kamu yararını gözeten anlayışıyla bu kadim şehre güzel işler bırakacaktır.

* Hayırlı uğurlu olsun.

Muhabir: Mustafa Işık