Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen “Veda Vakti” Programına Tokat Milletvekilleri, İl Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Odalar ve Dernek başkanları, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Vali Numan Hatipoğlu'nun depremle imtihanı! Vali Numan Hatipoğlu'nun depremle imtihanı!

Veda Vakti Programında ev sahibi olarak konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Vali Numan Hatipoğlu’na Tokat’ta yaptığı çalışmalar, verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, tüm görevlerin insanlarımıza hizmet etme olduğunu vurgulayarak; “Bizler de yaptığımız tüm iş ve çalışmalarda insanımızı arıyoruz. İnsanı yaşat ki; devlet yaşasın düsturuyla insanımız için gayret ediyor, insanımız için çalışıyoruz.

Türkiye'de mülki idare mesleğine adını altın harflerle zor zanaattır. Görev yaptığı yerlerde iz bırakmak zordur. Ancak görüyoruz ve biliyoruz ki; Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu yaptığı işlerle, gönülleri fethetmiş, şehrimizde hoş bir seda bırakmıştır.

Kardeşlik ve hoşgörü şehri Tokat’ımızda tüm kurumlarımız halkımızı ayırmadan ayrıştırmadan, işbirliği içerisinde hizmet üretiyor. Bunu sağlayan, bu koordinasyonu oluşturan Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu’dur. Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu’na Tokat’ımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar ve kolaylıklar diliyor, katılımlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yemek sonrasında yapılan konuşmalar ve hatıra fotoğrafları çekimleri ile gece duygusal anlara sahne oldu. Vali Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu, Tokat'tan ayrılmanın hüznünü yaşarken, davetlilerle vedalaşarak duygusal anlar yaşadılar.


Muhabir: Esengül İşleroğlu