Haber: Mustafa Işık

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını ifade etti. Vali Köklü, mesajında Cumhuriyet’in, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde kazanılan bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi olduğunu belirtti.Abdullah Koklu-2

Tokat'ta otomobil ile traktörün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Tokat'ta otomobil ile traktörün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

“Cumhuriyet, Özgür ve Çağdaş Türkiye’nin Temelidir”
Vali Abdullah Köklü, Cumhuriyet’in millet egemenliğine dayanan, özgür, güçlü ve çağdaş bir Türkiye’yi armağan ettiğini dile getirerek, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda bu değerli mirası geleceğe taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı.

Tokat’ın Destansı Ruhu Cumhuriyeti Yaşatıyor
Mesajında Tokatlılara seslenen Köklü, Plevne Marşı ve “Hey Onbeşliler” türküsünde yankılanan destansı ruhun, Cumhuriyet’e ve bağımsızlığa yönelen her türlü tehdit karşısında Tokat halkının sarsılmaz bir güç olduğunu söyledi. Vali Köklü, milletin huzuruna kast eden hainlere karşı birlik ve dirayetle mücadele ettiklerinin altını çizdi.

Şehitlere Minnet ve Saygı
Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden şehitlerimize rahmet dileyen Köklü, “Bu anlamlı günde aziz milletimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.

Tokat’ta Türkiye Yüzyılı Vizyonu
Vali Köklü, Cumhurbaşkanı tarafından çizilen Türkiye Yüzyılı vizyonu ile daha güçlü yarınlara birlikte yürüme kararlılıklarını yineleyerek Tokatlı hemşehrilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Editör: Mustafa Işık