Bu gıdaları kesinlikle çiğ tüketmeyin! Bu gıdaları kesinlikle çiğ tüketmeyin!

Haber: Mustafa Işık

Tokat Valisi Abdullah Köklü, ilçe ziyaretleri kapsamında Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Reşadiye Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Köklü, Kaymakam Ahmet Tan’dan ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Köklü, Reşadiye Belediyesi’ne yaptığı ziyarette ise Belediye Başkanı Ergül Ünal’la makamında bir süre sohbet etti.

Reşadiye (1)Esnaf Ziyaretleri ve Şehit Ailelerine Destek
Vali Abdullah Köklü, ilçe esnafı ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti ve esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Ziyaretler kapsamında şehit Ömer Yılmaz’ın ailesini de ziyaret eden Vali Köklü, tüm şehitlerin ruhuna dua etti.Reşadiye (2)Kamu Yatırımları İncelemeleri
Reşadiye’de devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceleyen Vali Köklü, hükümet konağı, ilçe sağlık müdürlüğü hizmet binası, aile sağlığı merkezi, 112 çağrı istasyonu, spor salonu, yüzme havuzu ve Reşadiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm ve Otelcilik Termal Uygulama Oteli’ni ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı. Doğal güzelliğiyle bilinen Zinav Gölü'nü de gezen Vali Köklü, gölün korunmasına yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldı.Reşadiye (6)

Başçiftlik İlçesi Ziyareti
Vali Köklü, Reşadiye ziyaretinin ardından Başçiftlik ilçesine geçerek, burada Kaymakam Serhat Satış ve Belediye Başkanı Şaban Bolat’tan ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başçiftlik’te şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın amcası Mehmet Aydın’ı evinde ziyaret eden Vali Köklü, şehit ailelerine duydukları minneti ifade etti.

Başçiftlik (1)

Yeni Projeler ve Eğitim Yatırımları
Başçiftlik'te yapımı tamamlanan ilçe halk kütüphanesi, Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Lisesi, kapalı spor salonu, portatif yüzme havuzu ve kayak merkezi gibi projeleri yerinde inceleyen Vali Köklü, bu projelerin ilçeye ve bölgeye katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca yapımı devam eden hükümet konağındaki çalışmaları da gözlemleyen Vali Köklü, projelerin hızlı ve eksiksiz bir şekilde tamamlanması için yetkililere talimat verdi. Vali Abdullah Köklü’ye ziyaretlerinde ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve ilgili kurum müdürleri de eşlik etti.

Reşadiye (10)Reşadiye (11)Reşadiye (7)Reşadiye (8)Reşadiye (9)Reşadiye (5)Reşadiye (6)Reşadiye (3)Reşadiye (4)Reşadiye (1)Reşadiye (2)Başçiftlik (3)Başçiftlik (4)Başçiftlik (5)Başçiftlik (1)Başçiftlik (2)

Editör: Mustafa Işık