Tokat'ta Pazar Yerlerinde "Tartıda Kontrol" Dönemi Başladı Tokat'ta Pazar Yerlerinde "Tartıda Kontrol" Dönemi Başladı

Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Umut Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Yıllar içindeki estetik operasyonları ve değişimiyle sık sık haber olan şarkıcı, bu kez kızıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Akyürek, kızı Melek Bal Ertuğrul'un psikolojik sorunları olduğunu ve yasaklı madde kullandığını açıkladı. Bu sebeplerle kızıyla yaşadığı zor anları anlatan sanatçı, yaşadığı korkuyu sosyal medya takipçileriyle paylaştı.

"Kendimi Odaya Kilitledim"

Akyürek, yayınladığı videoda, kızının kontrolsüz öfke nöbetleri ve krizleri yüzünden büyük sıkıntılar yaşadığını belirtti. Kızının iki gün boyunca ortadan kaybolduğunu ve eve döndüğünde çok büyük bir kriz yaşadığını söyledi. Sanatçı, kızının psikolojik rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediğini ve olayların artık korkutucu bir boyuta ulaştığını ifade etti. "Kendimi odaya kilitlemek zorunda kaldım. Durumu polise bildirmek zorunda kaldık, daha önce de defalarca bu şekilde müdahalede bulunmak zorunda kaldık" diyerek yaşadığı çaresizliği dile getirdi.

"Defalarca Darp Edildim"

Umut Akyürek, kızı Melek Bal Ertuğrul'un sadece kendisine değil, babasına da zarar verdiğini belirtti. "Kızım, babasına iki kez bıçakla saldırdı ve beni defalarca darp etti. Çünkü bilincini kaybediyor, kendini kontrol edemiyor" diyen Akyürek, kızının sağlığı konusunda büyük bir endişe duyduğunu ifade etti. Sanatçı, kızıyla ilgili yaşadığı bu zor süreçte psikolojik destek arayışında olduğunu ancak henüz bir çözüme ulaşamadıklarını belirtti.

"Sanatçı Olmama Rağmen Gücüm Yetmiyor"

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Kızımın başına bir şey gelecek diye çok korkuyoruz. Artık ne yapacağımızı bilemiyoruz" diyen Akyürek, ailesiyle birlikte çok zor günler geçirdiklerini ifade etti. Ünlü şarkıcı, takipçilerinden ve hayranlarından da dua istedi.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer