Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Çelik’in ölüm haberini Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya hesabından duyurdu. Güven, paylaşımında "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı. 

Kısa süre önce yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarına dikkat çeken Çelik, " Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım katım, her şeyim olurdu. Bu halde bile espri yapmaya çalışıyorum" dedi.   

Müzikli komedi "Verona Çıkmazı" tiyatro sahnesinde! Müzikli komedi "Verona Çıkmazı" tiyatro sahnesinde!

Türk televizyon ve tiyatro dünyasına önemli katkılarda bulunan Çelik’in vefatı, sanat camiasını yasa boğdu.  Vural Çelik’in geçen yıl verdiği bir röportajda yaptığı açıklamalar da yeniden gündem oldu. Çelik, " 3 günlük dünyada yaşıyoruz. Hepimiz hata yapmış olabiliriz. Önemli olan o kötü duyguları bırakıp önümüze bakmak. Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Ama önemli olan o hataları unutup, o kötü duyguları, o anki duyguları geçmişte bırakıp önümüze bakmak lazım " sözleri, vefatının ardından yeniden gündeme geldi.  
 

Editör: Elvan Mert