Geçtiğimiz yıl Demet Özdemir’den boşanan Oğuzhan Koç, Hazal Subaşı ile yeni bir sayfa açtı. Çiftin aşkı, Armutlu'daki bir mekandan çıkarken el ele görüntülenmeleriyle resmen doğrulandı. İkilinin samimi halleri magazin dünyasında büyük ilgi uyandırırdı. 

Vizyona damga vuracak animasyon ve belgesel haftası başlıyor! Vizyona damga vuracak animasyon ve belgesel haftası başlıyor!

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Hazal Subaşı’nın aşkı, ilk kez el ele görüntülenmeleriyle belgelendi.  Koç'un, başarılı oyuncu Hazal Subaşı ile olan ilişkisi, şarkıcı Berkay Şahin’in sosyal medya paylaşımı sayesinde ortaya çıktı. Berkay Şahin, Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı’nın fotoğrafını “Çok seviyorum” notuyla paylaşarak, çiftin ilişkisinin sinyallerini verdi. Bu paylaşım sonrası, Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı, Armutlu'daki bir mekandan el ele çıkarken ilk kez görüntülendi.  Gazetecilerin “İlişkiyi Berkay Bey'den öğrendik” demesi üzerine, Oğuzhan Koç esprili bir şekilde, “Vallahi biz de ondan öğrendik” diyerek güldü. Koç ve Subaşı, aşklarını ilk kez bu şekilde açıkça göstermiş oldu. 

Editör: Elvan Mert