Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırladığı programın bu haftaki konuğu, gazeteci-yazar Sevda Türküsev oldu. Yorumlarıyla sık sık gündeme oturan Türküsev, bu kez sahne kıyafetleri üzerinden ünlü sanatçıları eleştirdi. Programda, Gülşen ve Simge gibi isimleri hedef alan açıklamalarının yanı sıra, Hadise'ye de meydan okudu.

"Gülşen’in Sahne Kostümleri Teşhircilik"

Sahne kıyafetleri hakkında soruları içtenlikle yanıtlayan Sevda Türküsev, özellikle Gülşen ve Simge gibi sanatçıların kostümlerine karşı eleştirilerini dile getirdi. Türküsev, “Sahne kıyafeti denilince akla direkt Gülşen gelir, ama Simge de şu an aynı durumda bence. Eskiden Emel Sayın ve Sibel Can da dekolte giyerdi, ama bir tül olurdu, sırıtmazdı. Gülşen’in sahne kostümleri ise teşhircilik. İncecik kıyafetler, mayolar ve göğüs uçlarına çiçek gibi objeler yapıştırmasını kabul edemem. Bu bir teşhirciliktir,” dedi.

Hadise'ye Meydan Okudu: "Çorapsız Çıkabiliyor mu?"

Pınar Kerimoğlu’nun sorularını samimiyetle yanıtlayan Sevda Türküsev, Hadise’nin Harbiye konserinde giydiği ve “kapalı” olarak nitelendirdiği kıyafetini de yorumladı. Hadise’nin kıyafeti üzerinden sert eleştirilerde bulunan Türküsev, "Hadise’nin o kıyafetine kapalı diyen, bence kendisini sorgulasın. Tüm vücut hatları ortada, bu nasıl kapalılık? Hadise cesareti varsa, sahneye varis çorabı giymeden çıksın, etiyle çıksın da selülitlerini görelim. Çıkamıyorsa da ‘bacaklarım güzel’ demesin,” diyerek ünlü şarkıcıya meydan okudu.

BİK Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin’den Tokat basınına ziyaret BİK Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin’den Tokat basınına ziyaret

Türküsev’in bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Hadise’nin bu eleştirilere nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer