Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ikinci kez baba olacağını duyurdu. Kolombiyalı eşi Madelein Lopez Camelo ile evli olan Sarıkabadayı, bu mutlu haberi takipçileriyle paylaşarak büyük bir sevinç yaşadı. Sarıkabadayı, başarılı müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

İkinci Bebek Yolda

Soner Sarıkabadayı ve Madelein Lopez Camelo çifti, Instagram hesaplarından yaptıkları ortak bir paylaşımla bebek beklediklerini duyurdular. "Annen, baban ve abin ailemize katılman için seni bekliyor bizim küçük bebeğimiz." notunu ekleyen çift, mutluluklarını sevenleriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı ve Kolombiyalı güzellik kraliçesi olan eşi, 2020 yılında dünya evine girmiş ve aynı yıl oğulları Hasan Matias’ı kucaklarına almıştı.

1 Ekim 2024 TV’lerde Yayında Olan Dizilerde Neler Olacak? Seyircileri Neler Bekliyor? Salı’nın Dizi Özetleri 1 Ekim 2024 TV’lerde Yayında Olan Dizilerde Neler Olacak? Seyircileri Neler Bekliyor? Salı’nın Dizi Özetleri

2020'de Başlayan Aile Hayatı

Sarıkabadayı ve Lopez Camelo’nun aşk hikayesi 2015 yılına dayanıyor. İkili, Sarıkabadayı'nın "Tarifi Zor" şarkısının klip çekimlerinde tanışmıştı. Bu tanışma kısa sürede büyük bir aşka dönüştü ve 2020 yılında evlilikle taçlandı. Ekim 2020'de dünya evine giren çift, aynı ay içinde oğulları Hasan Matias'ı da kucaklarına alarak ilk kez ebeveynlik duygusunu tattılar.

Sarıkabadayı’nın Mutlu Aile Tablosu

Soner Sarıkabadayı, hem müzik kariyerindeki başarıları hem de ailesiyle olan mutlu hayatıyla takdir topluyor. Şimdi ise ikinci çocuk heyecanı yaşayan ünlü çift, bu mutluluğu sosyal medyadan duyurarak sevenlerinden büyük ilgi gördü. Özellikle Sarıkabadayı’nın paylaştığı sevgi dolu mesaj, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer