Tokatspor’un kuruluşundaki ilk takımda futbolculuğu olan SivasHikmet Kasap, bir süredir yaşadığı elim hastalığa yenik düştü. Vefatı Sivas’ta olduğu kadar Tokat’ta da üzüntü oluşturdu. Takım arkadaşlarından Halis Sağlam, vefat haberini duygu yüklü bir mesajla kamuoyuna duyurdu. Gazeteci Fatih Kılıç da vefata dair hissiyatlarını paylaştı.

            Tokatspor’un kuruluşunda emeği olan, futbolculuğunu, kaptanlığı, yöneticiliği yapan Halis Sağlam, arkadaşı Hikmet Kasap’ın vefatını “Tokatspor’dan bir yıldız daha kaydı” diye şöyle duyurdu:

Hızlı tren Tokat’a yaklaşıyor! Yıldızeli İstasyonu açıldı! Hızlı tren Tokat’a yaklaşıyor! Yıldızeli İstasyonu açıldı!

            SİVASLI olmasına rağmen senden, benden ÖZ TOKATLI olan spor elçisi olarak Tokat’a ve Tokatspor’a hizmet eden bir Aileden gelen, 1970-1977 yıllarında PROFESYONEL TOKATSPOR KULÜBÜNDE EN UZUN SÜRELİ, BORDO-BEYAZ FORMAYI GİYEN, AYNI TAKIMDA AYNI FORMAYI BİRLİKTE GİYMEKTEN ONUR DUYDUĞUM, KAPTAN FUTBOLCUMUZ, TOKATSPOR KULÜBÜ ONURSAL ÜYESİ, SAYIN ERCAN SÜSOY VE RAHMETLİ LÜTFÜ BAYKUŞ HOCALARIMIN TALEBESİ, TAKIM ARKADAŞIM, DOST CANLISI, VEFAKAR - FEDAKAR ASİL BİR SPOR ADAMI,

--SPOR EMEKTARI CÜNEYD KASAP’IN BABASI,

--TOKATSPOR ESKİ FUTBOLCUSU ABDULLAH KASAP’IN AĞABEYİ,

--TURHALLI HEMŞEHRİMİZ HANİFE KASAP’IN DEĞERLİ EŞLERİ,

HİKMET KASAP (KADI) HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARININ, SPOR EMEKÇİLERİNİN, TOKATSPOR-URFASPOR-SİVASSPOR CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN.

 KADI HİKMET KASAP’IN TESİS ETTİĞİ HASSAS TERAZİSİNDEKİ, SİVAS-TOKAT KADİM DOSTLUĞU, KARDEŞLİĞİ EZEL-EBED ARTARAK DEVAM EDECEKTİR. GARDAŞIM RUHUN ŞAD OLSUN IŞIKLAR İÇİNDE YAT.

MERHUMUN CENAZESİ: BUGÜN SİVAS YUKARI TEKKE AYYILDIZ CAMİİSİN’DEN KALDIRILACAKTIR. ALLAH RAHMET EYLESİN.

HALİS SAĞLAM

(ESKİ TOKATSPORLU FUTBOLCULAR ADINA / 1969-1977)

GAZETECİ FATİH KILIÇ’IN MESAJI

            Gazeteci Fatih Kılıç, Spor Muhabirliği vesilesiyle Sivaslı futbol adamlarına rahmetli gazeteci Ahmet Camgözoğlu aracılığıyla olan tanışıklığı ve kopmaz bağlarıyla Tokat – Sivas dostluğunu öne çıkardı. Hikmet Kasap’ın vefatı için mesajı şöyle oldu:

* Tokat - Sivas, Tokatspor - Sivasspor dostluğunun pekiştiricisi, eski Tokatspor futbolcularından (KADI) HİKMET KASAP'ın vefatını teessürle öğrendik.

* Güzel insanlar bir bir göçüyor ahir ömürlerine...

* Bir yiğit Sivaslı Yiğido, futbol adamı, dost-arkadaş, kopmaz bağların tutucusu güzel insan daha son nefesini verdi. Geride tüm güzel insanların gidişiyle bıraktığı üzüntüsünü yaşattı.

* KASAP AİLESİ'ne, Sivaslı Yiğidolara, Tokatspor ve Sivasspor camiasına başsağlığı dileriz.

Hi̇kmet Kasap 3Hi̇kmet Kasap 4Hi̇kmet Kasap 3Hi̇kmet Kasap454251500 8068321206557824 2969474258037118282 N

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer