Bilim kurgu ve distopya severlerin gözdesi olan Black Mirror, 2025 yılında yayınlanacak 7. sezonuyla tekrar ekranlarda olacak. Toplamda 6 bölümden oluşacak olan yeni sezonda, teknoloji ve toplum üzerine düşündüren yepyeni hikayeler izleyicilerle buluşacak. Black Mirror'ın resmi sosyal medya hesabı Black Mirror X’te yayınlanan gizemli bir teaser videosu, bu yeni sezon hakkında ilk ipuçlarını verdi.

Ünlü Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekiyor

7. sezon, etkileyici oyuncu kadrosuyla da şimdiden heyecan uyandırdı. Yeni bölümlerde Crazy Rich Asians oyuncusu Awkwafina, eski Doctor Who yıldızı Peter Capaldi, The Crown’dan Emma Corrin ve Insecure’dan Issa Rae gibi ünlü isimler yer alacak. Ayrıca Tracee Ellis Ross, Chris O'Dowd, Patsy Ferran, Paul Giamatti, Cristin Milioti, Billy Magnussen ve Harriet Walter gibi isimler de bu sezonda rol alacak.

USS Callister’ın Devamı Geliyor!

Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın açıklaması, dizinin en büyük sürprizini de gün yüzüne çıkardı. 4. sezonun en sevilen bölümlerinden USS Callister’ın bir devam bölümünün 7. sezonda yer alacağı müjdelendi. Brooker bu konuda şöyle konuştu: “Black Mirror tarihinde ilk kez bir devam filmi yaptık. Normalde bölümlerin sonunda karakterleri öldürüyorum, ama bu kez bazılarını hayatta tuttum.” Bu sürpriz gelişme, dizi hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Suriye Devlet Başkanı Esad, ülkede genel af ilan etti! Suriye Devlet Başkanı Esad, ülkede genel af ilan etti!

Dizinin 6. sezonunda Salma Hayek, Aaron Paul, Josh Hartnett gibi isimler yer almıştı. Şimdi ise gözler 2025'te yayınlanacak olan yeni sezona çevrildi.

Muhabir: Esengül İşleroğlu