Haber: Mustafa Işık

Tokat Valiliği'nden emekliye ayrılan Özel Kalem Müdürü Yılmaz Demirci, veda mesajı yayımlayarak, 41 yıllık memuriyet hayatının son 30 yılını geçirdiği kurumda görev yapmaktan duyduğu gururu ve mutluluğu ifade etti.

Yılmaz Demi̇rci̇

Demirci, basın mensuplarına hitaben yaptığı açıklamada, "Bugün, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü görevimden kendi isteğim ile emekliye ayrılma kararı aldığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 41 yıllık memuriyetimin son 30 yılını Özel Kalem Müdürü olarak çalıştığım bu kurumda, siz kıymetli basın mensuplarımızla hem Özel Kalem Müdürü olarak hem de Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne vekalet ettiğim anlarda birlikte görev yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadım. Her birinizin desteği ve samimiyeti yapmış olduğum göreve olumlu bir katkı sağlamıştır." dedi.

Tokat Valiliği'nden Emekli Olan Yılmaz Demirci'den Veda Mesajı 1

Instagram'a yaş kısıtlaması geliyor! Instagram'a yaş kısıtlaması geliyor!

Görev süresi boyunca kazandığı dostluklar ve tecrübelerin kendisi için özel ve anlamlı olduğunu belirten Demirci, "Bu kurumda geçirdiğim her anı, büyük bir memnuniyet ve şükranla hatırlayacağım. Yeni bir hayata adım atarken, burada bıraktığım güzel anılar ve sizlerle olan dostluğum, hep kalbimde olacaktır. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum," ifadelerini kullandı.

Yılmaz Demirci'nin veda mesajı, Tokat Valiliği'nde görev yapmış olduğu süre boyunca basın mensuplarıyla kurduğu güçlü bağları ve elde ettiği başarıları yansıttı.

Editör: Mustafa Işık