Tokat merkeze bağlı Kadıvakfı Köyü’nün adını duyuran, köy halkının sosyal faaliyetlerine öncü olması için kurulan Kadıvakfı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulu yapıldı. Yeni genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Emin Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Candar ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

BAŞKAN YILMAZ: “BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”

            Kadıvakfı Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Yılmaz ziyarette yaptığı bilgilendirmede “resmi olarak benim yönetim kurulu başkanlığımda devir teslim almış bulunmaktayız. Ya Allah ya bismillah diyerek, ben değil biz değil hep beraberce olursak Kadıvakfı köyümüze hizmet anlamında yapamayacağımız hiç bir şey olmaz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız dileğiyle görevimize başladık. Gazeteci Fatih Kılıç’ı köyümüzün bir ferdi olarak hep yanımızda gördük, sesimiz oldu, desteğini eksik etmedi. Yeni dönemde de en güzel hizmetleri yapmakta yanımızda göreceğiz inşallah.” dedi.

GAZETECİ FATİH KILIÇ: “SES SOLUK OLMAYA HAZIRIZ”

            Tokat Hürsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, kendisinin de anne tarafından Kadıvakfı köylü olmasından hareketle, Kadıvakfı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirdiği genel kurulda Başkanlığını üstlenen Emin Yılmaz’a başarılar diledi. Derneğin kuruluşunda emeği olan Emin Yılmaz’ın Başkanlığı üstlenmesinden ötürü mutluluğunu beyan eden gazeteci Fatih Kılıç, “Kadıvakfı Köyü, çocukluk anılarımızın dağında taşında, ırmağında suyunda, havasında, yaylasında geçtiği şirin bir köy. Köy yaşamını, kültürel değerlerini koruyor. Yaşlı nüfusun yanında genç nüfusun köyüne sahip çıktığını görebiliyoruz. Gerek köy içinde gerek köy dışında nerede bir Kadıvakfılı varsa köyünün güzellikleri yaşasın diye gayret içindedir. Emin Yılmaz başkanın köylülerine Tokat’a görev yaptığı Tokat Devlet Hastanesi’nde mihmandar oluşuna şahidiz. Her işleriyle yakınen ilgilenen, hal hatır soran bir insan. Şimdi Dernek Başkanlığını üstlenmişken geleneksel hale getirilen Çıtırıklı Yayla Şenliklerinin yapılmasında, farklı sosyal etkinliklerde gayretli ve heyecanlı olacaktır. Kendisinin sesi soluğu olmaya hazırız. Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun, yeni yönetimi tebrik ederim.” dedi.

Bu gıdaları kesinlikle çiğ tüketmeyin! Bu gıdaları kesinlikle çiğ tüketmeyin!

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

            Kadıvakfı Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği yönetiminde Başkan Emin Yılmaz ile birlikte Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaca, Sayman Hakan Candar, Üye Resul Korkmaz, Üye Turan Yılmaz yer alıyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu