Haber-Foto: Mustafa Işık


Tokat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 24 personel için düzenlenen Rütbe Terfi Programı, Uzunburun Polisevi bahçesinde saat 14.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirildi. Programa Tokat Valisi Abdullah Köklü, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük ile birlikte çeşitli kurum müdürleri ve polis teşkilatından çok sayıda yetkili katıldı.Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (1)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (2)Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan konuşmasında, "Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulları tarafından karar verilen 24 personel için düzenlediğimiz törenimize teşriflerinizden dolayı hepinize hoş geldiniz diyor, şükranlarımı sunuyorum. Öncelikle terfi eden tüm meslektaşlarımı yürekten tebrik etmek istiyorum. Sizler, gösterdiğiniz üstün performans ve özveriyle bu terfiyi hak ettiniz. Bu terfi sadece sizin bireysel başarınızı değil, aynı zamanda kurumunuzun size olan güvenini de temsil etmektedir. Bu terfi ile birlikte daha büyük sorumluluklar üstlenecek ve daha önemli görevlerde yer alacaksınız. Bu nedenle, daha fazla liderlik becerisi göstermeniz gerekecek. Bu noktada sizlere olan güvenim tamdır ve başarılı bir şekilde bu görevleri yerine getireceğinize olan inancım sonsuzdur. Ayrıca, bu mutlu günümüzde başarılı bir çalışma ortamı sağlayan ailelerimize verdikleri destek ve güven için teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle, terfi eden personele yeni görevlerinde başarılar dilerken, meslek hayatlarında da başarılar temenni ediyorum. Bu vesileyle, bir kez daha büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (8)Vali Abdullah Köklü törende yaptığı konuşmasında, "Geçen sene yeniden canlandırdığımız Rütbe Terfi törenlerine katılmaktan ben de büyük mutluluk duyuyorum. İstiklal Marşı'nda devletimizin temel belgelerinden biri olan, değiştirilmez belgelerimizden İstiklal Marşımızda ne yazıyorsa o değerlere sıkı sıkıya bağlı kalarak görev yapacağınıza olan inancımız tam. Hepinize ailelerinizle birlikte yeni rütbelerinizde üstün başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (9)Konuşmaların ardından program kapsamında, rütbe terfi eden personel tek tek sahneye davet edilerek, katılım sağlayan Tokat Protokolü tarafından yeni rütbeleri takdim edildi. Emniyet personelinin aileleri ve meslektaşlarının katılımıyla coşkulu bir atmosferde geçen törende, terfi eden polis memurları ve üst kademe emniyet yetkilileri duygusal anlar yaşadı.

Yeşilyurt ve Başçiftlik ilçelerinde Gaziler Günü kutlandı Yeşilyurt ve Başçiftlik ilçelerinde Gaziler Günü kutlandı

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (12)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (14)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (19)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (20)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (23)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (26)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (29)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (32)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (33)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (35)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (34)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (36)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (37)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (38)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (39)Programın sonunda, misafirlere ikramlarda bulunularak, topluca hatıra fotoğrafları çekildi.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (40)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (41)Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Rütbe Terfi Programı (42)

Editör: Mustafa Işık