TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin topluma faydalı işler üretme misyonunu vurguladı. Yılmaz, “YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte binlerce aday öğrenci oldukça heyecanlı ve bir o kadar da önemli bir aşamaya geldiler. Öğrenciler, hayatlarının ileriki dönemlerinde edinecekleri meslekleri seçecekler. Bu süreçte oldukça dikkatli olmaları gerekiyor. Bu süreçte Üniversite olarak aday öğrencilerimize ve ailelerine profesyonel destek sağlamak istiyoruz. Öğrencileri, dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda uyarmak, onlara yol göstermek istiyoruz. Bu nedenle uzman personelimiz tarafından öğrencilerimiz için tercih ve bilgilendirme standı kuruyoruz. Şimdiden tüm öğrencilerimize tercih sürecinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Koç Burcunda Süper Ay Bu Gece: Dünya Çapında Şiddet Artabilir! Koç Burcunda Süper Ay Bu Gece: Dünya Çapında Şiddet Artabilir!

Bilgilendirme etkinliği, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından gerçekleştirilecek. Novada AVM’nin 2’nci katında yer alacak stand, 29 Temmuz’dan 2 Ağustos’a kadar her gün 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Bu etkinlik ile öğrenciler, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin sunduğu bölüm ve programlar hakkında detaylı bilgi alabilecek ve tercih döneminde daha bilinçli kararlar verebilecekler.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin bu girişimi, aday öğrencilere ve ailelerine büyük kolaylık sağlarken, üniversitenin topluma olan katkısını da bir kez daha gözler önüne seriyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu