Tokat Belediyesi'nde değişim rüzgarları devam ediyor. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, göreve geldiği günden itibaren belediye birim müdürlüklerinde ve kadrolarında gerçekleştirdiği yenilikler kapsamında, dört yeni müdürlük eklemesinin ardından, son olarak Özel Kalem Müdürlüğü görevine önemli bir atama yaptı. Başkan Yazıcıoğlu, Öğretim Görevlisi Murat Ünalmış'ı bu önemli göreve getirdi. Peki, Tokat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Murat Ünalmış kimdir? İşte detaylar...

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışını hakim kılmak için 'Üretken Belediyecilik' vizyonumuzla sorumluluk sahibi, liyakatli ve işinde uzman çalışma arkadaşlarımızla şehrimiz için canla başla çalışmaya, Tokat'ımızda değişime devam ediyoruz. Özel Kalem Müdürlüğü görevine atadığımız hemşehrimiz Öğretim Görevlisi Murat Ünalmış kardeşime başarılar diliyor; Tokat'ımıza, belediyemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum," ifadelerini kullandı.

Murat Ünalmış Kimdir?

1980 yılında Tokat'ta doğan Murat Ünalmış, ilk, orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamladı. Lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi'nde, yüksek lisansını ise Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde tamamladı. Doktora eğitimine Erciyes Üniversitesi İlaç Araştırma, Geliştirme ve Uygulama programında devam eden Ünalmış, 2009-2019 yılları arasında çeşitli eğitim kurumlarında yöneticilik yaptı.

2019 yılında Iğdır Üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak atanan Ünalmış, burada Müdür Yardımcılığı ve Öğrenci Dekan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2021-2024 yılları arasında Amasya Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptıktan sonra, 2024 yılı Temmuz ayında Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun ataması ile Özel Kalem Müdürlüğü görevine başladı.

Cin ararken ölü adam bulan Youtuber Alpican Yılmaz kimdir, olay ne? Cin ararken ölü adam bulan Youtuber Alpican Yılmaz kimdir, olay ne?

Murat Ünalmış, bilgi birikimi ve deneyimi ile Tokat Belediyesi'nde önemli katkılarda bulunması beklenen bir isim olarak dikkat çekiyor. Bu atamanın, Tokat'ın yerel yönetim vizyonuna önemli bir ivme kazandıracağına inanılıyor.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer